Sommaren är här och min make up rutin med mera!

Har någon missat att det är HÖGsommar? Eller ok, nu vart ju vädret aningen sämre de senaste dagarna, men hela maj liksom! Det var ju som att åka utomlands, riktigt bra väder får man lov att säga!

Nu på sommaren brukar jag sminka mig aningen mindre, och jag tänkte dra lite om vad jag använder med mera.

Hur jag sminkar mig på sommaren

Smink på sommaren med bl.a. eyeliner

En stor skillnad är att jag minskar mycket på foundation och rouge. Jag tycker inte om att sola så jag använder en del brun utan sol. Sen tycker jag det är extra kul med färgglada nagellack och läppstift på sommaren. Som vanligt använder jag en del mascara, speciellt när jag går ut och är lite mer ”social” så att säga. Vissa dagar på jobbet har jag faktiskt inget smink alls, på sommaren det vill säga.

Min nya favorit – Eyeliner

Jag måste också slå ett slag för mitt nya favoritsmink, som jag också tycker passar väldigt bra på sommaren, nämligen eyeliner.

Att framhäva ögonen är ju alltid kul och med eyeliner blir det snabbt och lätt mycket imponerande resultat! Kombinerat med lite lagom läppstift och mascara har man en vinnande look! Är det också något nytt för er och ni vill hitta den bästa produkten kan jag rekommendera detta eyeliner bäst i test på Skönhet och Mode. Det var därifrån jag fick inspiration och jag har både Isadora och NYX som rekommenderas där!

Vad händer i övrigt?

Ja det har ju varit mycket bad, häng på uteserveringar, grillning med mera. Sånt som hör sommaren till helt enkelt 🙂 Sen har jag jobbar som vanligt men jag ser starkt fram emot min semester om några veckor.

Jag var f.ö. ute med en väninna och åt vietnamesiskt förra veckan och det var en mycket intressant smakupplevelse. Inte alls så likt thailändskt som jag trodde. Maträtten hette ”bun” och var en sorts nudelsallad med biff. Mycket fräscht, smalt och gott, kan starkt rekommenderas!

Nu är det dags att ge sig ut på lite shopping, vi hörs!