Lite om inredning

Vi har ju ännu inte varit inne på det här med inredning direkt, så tänkte att det var dags för det nu!

Det här med att ha ett intresse för inredning är ju faktiskt ganska allmänt då de flesta är intresserade av att ha det trevligt runt omkring sig, eller hur? Nu är det ju i och för sig så att vad det innebär att ”ha det trevligt runt omkring sig” är individuellt och det är olika hur mycket tid, pengar och tankeverksamhet man lägger på just inredning. Jag kan dock säga att till och med de som är minst intresserade av inredning som jag har i min närhet åtminstone lägger lite tankeverksamhet bakom, även om det kanske endast gäller om det ska vara en vit eller grå soffa.

Kvalitet framför kvantitet

Själv är jag otroligt intresserad av inredning och jag älskar att köpa inredningsprylar och möbler, växter, snygga doftljus och nya textilier! Jag brukar välja att satsa på kvalitet framför kvantitet, men det finns absolut många kul billiga butiker där man kan hitta bra och kul grejer till bra pris, så var inte alltför dömande när det kommer till sådant som inte är av hög kvalitet! Det är ju kul med billiga grejer som är fina eftersom det tillåter att man kan byta lite oftare utan att det blir för stora gap i plånkan!

Jag är inte så jätteförtjust i att följa trender, eftersom det känns så himla trist då alla har samma saker. Jag tycker att det är betydligt bättre att köpa sådant som man verkligen tycker om, oavsett om det är ”inne” eller ”ute”. Visst är det så att det in vissa fall blir så att man köper något som råkar vara trendigt bara för att man gillar det, men det är inte för själva trenden i sig, utan då handlar det om att man råkar tycka att en trend är snygg.