När höstmodet äntligen kommer till stan!

Ni vet den där underbara känslan när september issue av VOGUE hamnar i hyllorna? Åh! Denna underbara tid! Att sitta ner med detta glansiga och vackra modemagasin och kolla in de nya trenderna är något av det bästa som finns för om det är en sak, förutom uppfriskande promenader, som hösten är bra på så är det att ge oss en hel massa härliga kläder och skor!

Höst mode

Visst kan sommar och vår även de vara bra när det kommer till mode, men det är snyggare och mer avancerade kläder som passar sig för hösten och det är alltid lika kul att köpa dessa vackra plagg efter alla shorts och klänningar. Polotröjor, kostymer, kängor, ankelboots, kappor och härligt stora vackra halsdukar i trendriktiga färger vinner definitivt mot flip-flops och short, eller hur? Även om man vill vara lite extra piffig under sommaren så funkar det inte riktigt på grund av att det helt enkelt är för varmt för att man ska kunna klä sig så snyggt som man vill, men under hösten är det bara att gå loss!

Som vanligt är tipset att inte helt köra på de nya trenderna för då riskerar man att se både trist ut och att man blir en person helt utan egna tankar och idéer och det är ju inte så kul. Passa på att välja av de trender som kommer i höst och välj ett par stycken som du gillar bäst och blanda sedan upp detta med andra plagg, kanske gamla favoriter eller något nytt av klassiskt snitt.

Vissa år har man mer tur med modet än vad man har andra år, så att passa på att köpa på sig lite extra av vissa saker om det är något man gillar extra mycket är alltid smart!